Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yavuz Selim Ortaokulu

Telefon : 0 (354) 415 27 95
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sorgunyavuzselim2.meb.k12.tr
Adres : Yazlak Mah. Şehit teğmen Muhammed Mustafa Koçer Cad. No65 Sorgun/Yozgat
VİZYON : Çağdaş, demokrat, milli ve manevi değerlere sahip, özgüveni tam, çalışkan bireyler yetiştirmek
MİSYON : Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda,milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, öğrenmeyi öğrenen ,eleştirebilen ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında 3 öğrencimiz Fen Lisesi, 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, 32 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir.

Öğretmen :18
Öğrenci :183
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :1025
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmakta olup, ilkokul ve ortaokul aynı binada farklı katlarda öğretim görmektedir. Öğrencilerimizin bir kısmı taşımalıdır.
Saatler : 08:30 - 15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli ısınma mevcuttur.
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesindedir. Sorgun ilçesi Sivas´a 190 km, Çorum´a 120 km, Samsun´a 290 km ve Ankara´ya 250 km uzaklıkta yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Sorgun; Yozgat´ın 52500 nüfuslu ilçesidir. Ulaşım açısından çok rahat ve stratejik konumu olması nedeniyle her geçen gün gelişmektedir. Termal tesisleri ile özellikle çevre illerden turist çekmektedir. Termal tesisler, kömür ocağı ve şeker fabrikası ilçe ekonomisinde önemli yer tutmaktadır. Doğalgaz mevcuttur. Konutlaşmanın gün geçtikçe artmasından dolayı ev kiralama noktasında, hiçbir sıkıntı yoktur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 35 km´dir. Okulumuz Sorgun ilçe merkezinde Yazlak Mahallesinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :